Welcome to

The beauty blog

Home / Woning / Hoe creëer je eenvoudig een beauty- inrichting thuis?

Hoe creëer je eenvoudig een beauty- inrichting thuis?

Ze zeggen wel eens een huis is gemaakt van stenen en muren maar om er een thuis van te maken komt er aandacht en liefde bij te pas. Of het een appartement, villa of klein huis betreft, elke huis heeft behoefte aan accessoires die het leven comfortabeler en plezieriger maken. Het huis weerspiegelt de persoonlijkheid van de bewoner en vaak kost het geen fortuin om een huis te verfraaien.

De kracht van accessoires moet men niet onderschatten, sieraadachtige accenten in ruimtes bewerken persoonlijkheid. Omring jezelf met dingen die jij lief hebt, die jou en je gezin weerspiegelen. De kamer lijkt groter als men verschillende ontwerpen in een verticale lijn hangt. Gebruik accent kussens met verschillende texturen, patronen en kleur op een neutrale bank en verander de kussens per seizoen.

Zo kunnen huiseigenaren ervoor zorgen dat er een soepel licht ontstaat, bijvoorbeeld door spotverlichting met een dimmer er op gemonteerd. Intieme, warme schemerlampen stralen gastvrijheid uit en warmte. Zachte pasteltinten op muren en meubilair straat rust uit en sereniteit. Maak gebruik van maanden, aardewerk, versierde dozen die mooi zijn maar ook functioneel.

Er zijn duizenden kleuren verf beschikbaar met verschillende tinten en schakeringen, neem een kleur die past bij uw bekleding, kunstwerken en bijvoorbeeld tapijt. Vaak stouwen mensen hun woning vol met meubilair terwijl juist een ruimte pas elegant wordt door minimalisme, eenvoud en accessoires.

shutterstock_358050527

Kleien decoratieve accessoires en items hebben een enorme impact op elke ruimte. Denk daarbij aan tapijten, verlichting, kussens, kunst die je verstandig kunt gebruiken om het huis meer impact te geven. Je creëert een nieuwe look door te werken met texturen en kleuren, asymmetrische elementen, accessoires toe te voegen in lagen. Voeg natuurlijke elementen toe zoals bloemen,schelpen of dennenappels, vazen of decoratief glaswerk.

Decorateur waardig decor zijn natuurlijke materialen die doorgaans langer meegaan en elk huis, kantoor of andere ruimte verfraait. Denk daarbij aan kurk , marmer , hout, graniet, natuursteen en bamboe. Al deze natuurlijke materialen voegen een vleugje glamour toe en zorgen voor een tijdloze stijl. Duurzame materialen horen bij tijdloze stijlinrichting het belang van elke interieurdesign.

Kies de accessoires die bij uw persoonlijkheid passen en creëer een omgeving die het beste bij u past. Functionele elementen van natuurlijke elementen binnen uw leefomgeving verbinden het huis met de wereld om je heen.

>> <<