Welcome to

The beauty blog

Home / Uncategorized / De mooiste spiegels voor het aanbrengen van Make-Up

De mooiste spiegels voor het aanbrengen van Make-Up

We kennen het allemaal wel. Het aanbrengen van make up in een verkeerde spiegel en vervolgens de deur uitlopen om te zien dat alles mis is gegaan. Dat je wenkbrauwen niet goed zitten of je veel te veel product op heb gedaan. Maar hoe kan je dit nou tegen gaan? Door een goede spiegel aan te schaffen. Daarom heb ik voor u een kleine selectie van spiegels gemaakt die het aanbrengen van jouw make-up een stuk makkelijker zouden moeten maken.

De LANAFORM pop spiegel

Dit is een kleine spiegeltje met een vergrotende werking. Hij zal namelijk wat jij ziet in een gewone spiegel tot 10 keer groter maken. Ook heeft hij een zuignap op de achterkant waardoor je hem dus aan gelijke oppervlaktes kan vast zetten. Je kan hem dan bijvoorbeeld vast zetten aan de spiegel boven de wasbak. Deze is vooral aan te raden voor het aanbrengen van oog make-up. Deze spiegel is te verkrijgen bij bol.com voor 12,95.

Saqu Buvira spiegel paneel met LED verlichting

Dit is een spiegel paneel met een oppervlakte van 100 cm. Wat deze spiegel zo goed maakt is het feit dat hij aan beide zijkanten LED verlichting heeft. Wat namelijk vaak het probleem is is dat je make-up verkeerd gaat zitten doordat je het in verkeerd licht heb aangebracht. De spiegel is inclusief licht schakelaar. Ook zou je de LANAFORM pop spiegel die wij hierboven hebben besproken combineren met deze spiegel voor het ultieme effect. De spiegel kost 422 euro inclusief BTW. En is verkrijgbaar op de site saniweb.nl

Make-up spiegel met LED verlichting (7x vergrotend)

We hadden het net eventjes gehad over het combineren van beide spiegels. Toen kwam ik op deze spiegel. Dit is een ronde spiegel met een 7 keer vergrotend effect met een led verlichting ring eromheen. Hierdoor kan je en goed van dichtbij zien wat je doet en heb je neutraal licht voor het aanbrengen van je Make-up. Ook deze spiegel kan door middel van een zuignap bevestigd worden op een ander oppervlak. Het spiegeloppervlak is 13 cm. De spiegel kost 17,95 en is verkrijgbaar op Parfurmanie.nl
Hopelijk heb ik je kunnen informeren en helpen met het zoeken van een spiegel voor het aanbrengen van je make-up. Bedankt voor het lezen!
 Spiegel

>> <<